همه آنچه که در مورد دزدگیر اماکن باید بدانید
دزدگیر اماکن چیست؟
دزدگیر اماکن نوعی سیستم حفاظتی و امنیتی طراحی شده برای شناسایی نفوذ و ورود غیر مجاز به یک ساختمان یا منطقه دیگر است. دزدگیر اماکن را میتوان در ساختمانهای مسکونی، اداری، تجاری، صنعتی و… برای حفاظت در برابر سرقت یا آسیبهای ملکی و همچنین حفاظت شخصی نصب و راهاندازی نمود.
این سیستم حفاظتی و امنیتی (دزدگیر اماکن) اولین بار در ۲۱ ژوئن سال ۱۸۵۳ توسط شخصی آمریکایی بنام آگوستوس راسل پاپ که در سامرویل بوستون سکونت داشت، به منظور حفاظت از حریم خصوصی خود ساخته شد.
چگونه یک دزدگیر اماکن کار میکند؟
تصور کنید صدای هشدار سیستم امنیتی (دزدگیر اماکن) خانه یا محل کار شما به صدا در میآید، هنگامی که این صدای هشدار به گوش میرسد اطلاع از این موضوع که آیا این هشدار واقعی است یا نه چقدر میتواند استرسزا و ناخوشایند باشد. ولی درک این مطلب که سیستم امنیتی (دزدگیر اماکن) شما چگونه کار میکند و همین طور چگونه میتواند از حریم خصوصی شما حفاظت کند به آرامش شما در شرایط اضطرار واقعی کمک خواهد کرد.
دزدگیرهای اماکن موجود در بازار از لحاظ ظاهر در انواع و اشکال مختلفی ارائه شده اند. ولی به طور کلی همه دزدگیرهای اماکن دارای یک ساختار و عملکرد مشترک هستند. به این معنی که اکثر دزدگیرها ی اماکن دارای خط تحریک میباشند که این خط تحریک محل نصب حسگر میباشد. که با تحریک این حسگرها دزدگیر اماکن عکس العمل نشان داده و با توجه به قابلیتهایی که دارد اطلاعرسانی میکند.
انواع دزدگیر اماکن:
۱. دزدگیر اماکن ساده: نوعی دزدگیر اماکن است که به هنگام ورود غیر مجاز، تنها با به صدا در آمدن آژیر اعلام سرقت میکند.
۲. دزدگیر اماکن تلفن کننده با خط ثابت: نوعی دزدگیر اماکن است که به هنگام ورود غیر مجاز، علاوه بر به صدا در آمدن آژیر، همچنین توسط خط تلفن ثابت با شماره تلفنهای ذخیره شده در حافظه دزدگیر اماکن تماس حاصل نموده واعلام سرقت میکند.
۳. دزدگیر اماکن سیم کارتی: نوعی دزدگیر اماکن است که به هنگام ورود غیر مجاز، علاوه بر به صدا در آمدن آژیر و تماس با شمارههای ذخیره شده، قابلیت ارسال پیامک را نیز دارد. که با استفاده از این امکان میتوان از دیگر قابلیتهای این نوع دزدگیر اماکن نظیر شارژ کردن سیم کارت، خاموش و روشن کردن دستگاه و…نیز بهره برد. این نوع از دزدگیرهای اماکن در حال حاضر از کاربردیترین و جدیدترین دستگاههای دزدگیر اماکن موجود در بازار میباشد.
ما در دزدگیر اماکن زوم از این تکنولوژی در ساخت دستگاه های خود استفاده می نماییم.
لوازم جانبی دزدگیر اماکن:
۱. بلندگو داخلی
۲. بلندگو خارجی
۳. آژیر
۴. باطری تغذیه
۵. سنسور
انواع سنسورهایی که میتوان در دزدگیرهای اماکن موجود در بازار استفاده کرد:
۱. چشم الکترونیک: سنسورهای حساس به حرکت بوده و در انواع مختلف در بازار موجود میباشد.
۲. سنسورهای حساس به ضربه: این سنسورها را میتوان به شیشه، دیوار یا کف زمین نیز متصل کرد. که در صورت وارد کردن ضربه این سنسورها تحریک شده و باعث فعال شدن دزدگیر میشوند.
۳. مگنت: این نوع سنسورها را میتوان به روی درب ورودی ی، کمد دیواری یا پنجره نصب کرد. که با باز شدن درب این سنسورها تحریک میشوند.
۴. پدال: از این سنسورها میتوان در مواقعی که دزدگیر اماکن خاموش (غیر فعال) هم است استفاده کرد.